Få hjælp mod depression i Aalborg

Når du har en depression, kan det påvirke din hverdag på mange forskellige måder.

Få hjælp til behandling af depression i Aalborg

Leder du efter en psykolog, der kan hjælpe dig med depression i Aalborg?
Mange mennesker lider af en depression. Dog kan det godt betale sig at få professionel hjælp til at komme over depressionen, så den ikke fører til værre sygdomme. Her hos din psykolog Tove Landbo tilbydes kompetent psykologhjælp til alle kundetyper. Med min praksis står jeg til rådighed for personer fra Aalborg, Hasseris, Gistrup og resten af Nordjylland.

Flere og flere voksne og unge rammes i disse år af depression, hvilket kan have biologiske eller psykologiske årsager. Mennesker udsættes for svære livssituationer og tab på forskellige områder. Hos nogle personer bliver krisen til en depression. Dette afhænger af ens livsforløb, samt hvilken person man er. Gå ikke alene med det, men opsøg en psykolog som støtte til at finde en vej ud af krisen. Hvis du lider af en depression nær Aalborg, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Hvad er en depression?

Depression er i dag en meget almindelig sygdom. Faktisk rammes hele 500.000 danskere af en svær depression i løbet af deres liv. Depression er en meget ubehagelig sygdom, som typisk mindsker din livskvalitet markant. Jeg kan hjælpe dig, hvis du lider af en depression nær Aalborg.

Den kan gøre livet surt både socialt og arbejdsmæssigt, hvorfor det er vigtigt at få en professionel behandling af depression.

Der findes flere symptomer på depression, da det ligesom stress og angst kommer i forskellige grader. Nogle af de typiske tegn er en følelse af nedtrykthed, markant nedsat lyst/interesser, nedsat selvtillid og søvnforstyrrelser. Jeg står altid klar til at tage en samtale med dig, hvor vi snakker om dine følelser og tanker. Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Depression kan påvirke din hverdag betydeligt

Når du har en depression, kan det påvirke din hverdag på mange forskellige måder. Da der netop er mange forskellige grader af depression, vil oplevelsen af depression også være forskellig fra person til person.

Med en behandling af depression hos mig er du sikker på, at jeg tager udgangspunkt i din givne situation. I forbindelse med vores samtaler snakker vi nærmere om, hvordan depression påvirker dig i dagligdagen. På den måde får jeg en bedre fornemmelse af, hvilken grad af depression du har. Derudover har jeg mulighed for at give dig den rigtige behandling af depression.

Jeg foretager en behandling af depression, hvor jeg hjælper dig med at komme over sygdommen. Depression kan sagtens kureres. Det kræver dog behandling af depressionen, da sygdommen kan forværres, hvis det ikke bliver taget alvorligt.

Når jeg udfører behandling af depression, hjælper jeg dig gradvist med at få en bedre hverdag, hvor depressionen til sidst ikke vil påvirke dig mere.

Det vil være forskelligt fra person til person, hvor lang tid det tager at komme over en depression. Jeg står dog klar til at hjælpe dig med den helt rigtige behandling, der er tilpasset dig.

Kom over din depression med den rette behandling

Når du skal have en behandling af depression, er det vigtigt, at du får en skræddersyet løsning, der passer til din situation. Det er selvfølgelig noget, du får, når du kommer hos mig.

Når du kommer til mig, tager vi en samtale om, hvordan din depression påvirker dig. Derudover dykker vi dybere ned for at finde årsagen til, at du pludselig er blevet deprimeret.

Ud fra dit givne sygdomsforløb hjælper jeg dig med den rette behandling. Igen vil det være forskelligt fra person til person, hvad den optimale behandling af depression er.

For nogle kan optimale behandling være samtalebehandlinger, hvor jeg hjælper dig med at komme til bunds i, hvorfor du er deprimeret. For nogle skal der lidt mere til at komme helt over en depression. Det kan derfor være, at der skal en kombination af medicinering og samtalebehandlinger til.

Som professionel psykolog sørger jeg for at finde frem til den rette behandling til dig. Ved at få sammensat den rette behandling sikrer du dig, at du hurtigere og nemmere kan komme over din depression.

Hvad koster en behandling af depression?

Når du skal have en behandling af depression, afhænger prisen af, hvilken form for behandling du har behov for. Prisen kan derfor være meget forskelligt. Det afhænger blandt andet af, hvor lang en behandling du har behov for.

Når du får behandling af depression hos mig, koster en behandling på 50 minutter 800 kroner. Ønsker du at høre mere om, hvordan en behandling af depression vil forløbe for dig, er du velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig for at lave en aftale om behandling af depression

Har du en depression, så lad mig hjælpe dig igennem den, så du kan komme ud på den anden side. Jeg sidder klar ved telefonen, hvis du vil lave en aftale. Du kan også skrive en e-mail, hvis det er nemmere for dig.

Vil du booke en aftale til behandling af depression? Jeg kan kontaktes på telefon: (+45) 20 31 27 48 eller på mail: psykologtove@gmail.com, så vender jeg tilbage og laver en aftale, som passer ind i din kalender.

Jeg ser frem til at hjælpe dig.