Få hjælp mod angst i Aalborg

Angst er en lidelse, som kan være af meget forskelligt omfang.

Få professionel behandling af angst i Aalborg

Lider du af angst eller kender du en, som gør? Så bør du søge professionel hjælp. Få behandling af angst i Aalborg. Angst er nemlig en lidelse, som bør tages alvorligt. Som autoriseret psykolog har jeg gode kompetencer til at tale med dig om behandling af angst og afhjælpe problemet. Jeg står til rådighed for kunder i Aalborg, Hasseris, Gistrup og resten af Nordjylland.

Jeg har stor erfaring i branchen som psykolog. Derfor kan jeg hjælpe med behandlingen af mange forskellige psykiske lidelser såsom stress, depression eller angst. Jeg tilbyder professionel samtaleterapi på dine præmisser. Det vigtigste for mig er nemlig, at du føler dig tryg i selskabet og får noget ud af min behandling, så vi kan bearbejde din angst i Aalborg.

Hvad er angst – og hvordan behandler jeg angst i Aalborg?

Angst er en lidelse, som kan være af meget forskelligt omfang, men som rammer mange og ofte overses, da symptomerne kan være diskrete og kun mindre forstyrrende. Der findes altså forskellige typer af angst og derved også forskellige symptomer såsom svimmelhed, hjertebanken og muskelspændinger.

Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om angst i dit tilfælde, så tager jeg gerne en snak med dig for at finde ud af det.

Ubehandlet angst kan vise sig at have alvorlige negative konsekvenser. Dette gælder, uanset om der er tale om separationsangst, socialangst eller generaliseret angst. Der er altså alt mulig grund til at tage angstsymptomer alvorligt og handle derpå. Hos mig er du altid velkommen, uanset i hvilken grad du oplever angst. Kontakt mig i dag og tag det første skridt mod din behandling

Ring til mig for behandling af angst

Har du brug for hjælp mod angst i Aalborg? Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad jeg kan tilbyde dig af hjælp, så er du velkommen til at kontakte mig med det samme. Jeg står altid klar med kompetent hjælp til alle.

Du kan ringe til mig på telefon (+45) 20 31 27 48 eller skrive på mail psykologtove@gmail.com, så hører du fra mig hurtigst muligt.​