Parrådgivning i Aalborg

Jeg tilbyder parrådgivning i Aalborg

Leder du efter parrådgivning i Aalborg? Så kan jeg hjælpe dig.

Parforholdet kan være et meget smukt og bæredygtigt fundament i ens liv, men det kan også være meget ødelæggende og drænende at være i for begge parter, hvis det udvikler sig i forkert retning. Det kan der ofte være god mening i at ændre i samarbejde med en erfaren psykolog.

Få professionel hjælp

Der kan være mange gode grunde til, at man vælger at få hjælp fra en udenforstående til sit parforhold. Der kan opleves svære perioder, opstå misforståelser, kommunikative vanskeligheder, være for mange konflikter, opleves utilstrækkelighed, utroskab, svigt, jalousi, måske tale om skilsmisse eller krise, manglende lidenskab og meget andet, hvilket ofte kan afhjælpes i et parterapeutisk forløb af kortere eller længere varighed. Konflikterne i et parforhold kan måske også løses alene i samarbejde med en erfaren psykolog.

Formålet er at få adskilt og skabe indsigt i problemerne samt at tilegne sig handlemuligheder for at arbejde med revitalisering og håndtering af de specifikke problemer , at omfavne og finde frem til en meningsfuld, indholdsrig og kærlig relation mellem de to parter, så de to stærke parter også bliver til et stærkt og bæredygtigt ”vi”.

Kontakt mig for at høre mere om parrådgivning

Hos mig kan i modtage professionel parrådgivning i Aalborg. I er mere end velkommende til at kontakte mig på telefon: (+45) 20 31 27 48 eller mail: psykologtove@gmail.com – Jeg ser frem til at høre fra jer.

Hvis du har brug for at blive klogere omkring mine andre ydelser i mellemtiden, kan du læse mere om hvordan jeg arbejder med depression, angst, stress og familierådgivning.