Børn-, unge- og familierådgivning i Aalborg

Jeg er en autoriseret psykolog med brede og gode kompetencer.

Børn-, unge- og familierådgivning i Aalborg tilbydes her

Leder du efter en psykolog, der kan hjælpe med familierådgivning i Aalborg?
Hos Psykolog Tove Landbo tilbydes professionel par- og familierådgivning i Aalborg. Jeg har stor erfaring på mange forskellige områder for forældre og børn og kan derfor tilbyde forskellige former for børn-, unge- og familierådgivning i Aalborg. Jeg byder alle slags kunder fra Aalborg samt resten af Nordjylland velkomne her hos mig.

Jeg er en autoriseret psykolog med brede og gode kompetencer. Min erfaring er, at livet indimellem kan være fyldt med både store og små bump på vejen. Disse kan der være brug for at få vendt en gang imellem. Der kan både være tale om problemer i parforholdet eller mellem børn og forældre. Uanset hvad står jeg klar til at have en professionel samtale, der kan hjælpe alle parter.

Jeg møder diverse vanskeligheder på nænsom og ansvarlig vis

Det at leve ”det gode, bæredygtige liv” som barn, ung, forældre eller som par er et af de største ønsker for de fleste af os. Der er tale om et livsprojekt, som kræver meget af det enkelte individ – både alene og i samspil.

Derfor tilbyder jeg børn-, unge- og familierådgivning eller parterapi til forældrene.​

​At udvikle sig og vokse som et selvstændigt og robust menneske, som kan tage alle livets udfordringer på sig, kan have brug for at blive mødt, hørt og set undervejs i livet som barn, ung eller voksen. Det kan være en svær livssituation, som kan være baggrund for at opsøge en psykolog. Jeg møder disse vanskeligheder og dilemmaer på en nænsom og ansvarlig måde hver gang.

Ring for at høre mere om børn-, unge- og familierådgivning

Kunne du tænke dig at prøve parrådgivning, eller vil du høre mere om, hvad jeg kan tilbyde af børn-, unge- og familierådgivning, så er du velkommen til at kontakte mig med det samme.

Du kan ringe på telefon: (+45) 20 31 27 48 eller skrive på mail: psykologtove@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig.